Zoals al eerder vermeld, worden bij het maken van een horoscoop naar meer invloeden gekeken als de sterrenbeelden en de bekende lichten/planeten.
Ook de huizen en hun eigen kenmerken geven de nodige informatie over specifieke onderwerpen die bij een mens horen.

Hiernaast vind je diverse onderwerpen die door een simpele muisklik voor vele inzichten kunnen zorgen.

* Zo is er de Ascendant, dat is de exacte graad waar de zon opkomt op het moment van de geboorte, daarvoor is de geboortetijd en -plaats nodig want alles heeft uiteraard een eigen perspectief. In de ascendant vind je de uitstraling terug, de manier waarop jij overkomt op de buitenwereld.

* Informatie over fonoforese, de klanken die voor frequenties zorgen die weer als een verbinding kunnen worden ingezet.

* Het Gelukspunt, een specifiek punt waar je uit kunt halen waar je gelukkig van wordt nadat je afstand hebt gedaan van een vaste overtuiging of waardepatroon.

* De Centauers – worden gezien als half mens / half paard wezens en geven een aantal punten die allemaal levenslessen met zich meebrengen. Hier vind je ook de heel specifieke Centauer de “Gewonde Heler” die we vinden in Cheiron, deze wijze energiebron geeft een diepe zielenpijn die geheeld mag worden.

* Dan is er nog de sterk vrouwelijke energie die we Lilith noemen en waar we de energie van de zogenaamde Zwarte Maan in kunnen herkennen. Dé energiebron die vaak het grootste talent aangeeft maar wat ook het moeilijkst ingepakt is en zeker de moeite waard blijkt te zijn om te integreren in een talentenpakket.

* We vinden daar ook de Maansknopen waarin het karmische patroon te vinden is.

* Tot slot vind je hier ook de Ebertin Gradenlijst, elke graad heeft een fysieke link met het lichaam – heel boeiend om eens te kijken waar bijvoorbeeld jouw Zon, Maan en specifiek jouw Caduceuspunt staat.