• Introductie dagdeel:

Allereerst kun je kiezen om hier in de Burg. Smeelelaan óf in een gezellige eigen thuis of werksfeer een dagdeel (ochtend, middag of avond) te organiseren voor een groep geïnteresseerden.
Dan vertel ik hoe de Astrologie werkt en hoe mooi alles verbonden is.
Geef je dan vooraf de horoscoop gegevens van de deelnemers dan ga ik die horoscopen (uit de losse pols) duiden, uiteraard hou ik sterke “privacy regels” in acht – dat spreekt voor zich…

 • Astrologische Basis-workshop georganiseerd.

De term workshop is niet voor niets gekozen want de astrologische wetenschap is bepaald niet in een dagje onder de knie te krijgen. Het ligt dan ook veel meer in de bedoeling om tijdens een heel intense dag de basis kennis bij te brengen rondom dit geweldig boeiende thema.

Wat te verwachten?

 • Een power point presentatie waarin de technische kant belicht wordt van het Universum en de samenhang tussen planeten en de mensheid.
 • Uitleg rondom de 12 sterrenbeelden.
 • Uitleg over de 12 astrologische huizen, de ascendant, descendant en meer bepalende zaken die in een horoscoop naar voren komen.
 • Uitleg rondom de planeten, hun werking en invloed op de persoonlijkheid.
 • Basis uitleg rondom het Caduceuspunt, de Maansknopen-as, de Zwarte Maan en Cheiron, allemaal punten die in een horoscoop voor treffende informatie kunnen zorgen.
 • Je krijgt uitleg over een (gratis) astrologieprogramma en kunt dan zelf horoscopen uitdraaien thuis.
 • Je krijgt een uitgebreid werkboek (170 blz) waarin alle besproken informatie zo helder mogelijk in vermeld staat en wat dus geweldig als naslagwerk gebruikt kan worden.
 • Natuurlijk kunnen alle specifieke vragen behandeld worden maar er wordt geen persoonlijk consult gegeven, het is meer een dag om te leren omgaan met de astrologie als zodanig.
 • Verfijningsavonden:

Het blijkt toch heel erg inspirerend te zijn om een verfijning aan te bieden want in een enkele dag is er wel interesse maar blijft het toch heel verwarrend om echt zelf aan de slag te kunnen op een wat dieper niveau.

In een serie van 7 avonden komen we dan samen en krijg je nog een echt ‘werkboek’ waarin een hele heldere en overzichtelijke duidingswijze uit de doeken wordt gedaan. Na die 7 avonden, ben je zelf in staat om een heldere horoscoop duiding te maken.

Inmiddels is er nog een verfijnings-werkboek gecreerd en worden de cursus avonden in overleg vastgelegd. Altijd in een kleine groep in verband met ieders behoefte aan eigen inzichten en aandacht. Zo leer je écht een horoscoop te duiden en kun je doorgroeien naar het leren duiden van een relatie en/of jaarhoroscoop. Stap voor stap, in eigen tempo en alles met aandacht en ruimte voor de individuele behoefte.

 • AHET:

Deze workshop omvat 2 aansluitende dagen waarin iedere astroloog kan leren om zelfstandig therapeutisch werk te doen.

Je leert aan de hand van de blauwdruk/horoscoop van zowel jezelf als anderen te communiceren met de energieën uit het Universum. Aan de hand van kinesiologie en pendelen leerje een “ja/nee” antwoord te verkrijgen en zo handposities te vinden om beweging te creëren tussen organen, klieren, meridianen, hersen- en hartimpulsen. Heel bijzonder hoe dit uitwerkt.

Heel specifiek en aanvullend is de SEM initiatie die je ook tijdens deze dagen krijgt – de Sirius Energie komt naar onze planeet tussen het Kreeft en Leeuw principe in, zo representeert hij op zuivere wijze de energie tussen de Zon en de Maan. Daar ligt de Caduceus Energie – deze geeft bij iedereen een eigen aandrijvende, een kern energie.

Meer dan boeiend en vervullend als je mag ervaren dat de energieën waar we tot nu toe prachtige inzichten uit  naar voren konden halen door het ‘lezen’ van een horoscoop, nu heel specifieke aanvullende informatie naar voren brengen en kunnen helen.

Je leert aan de hand van de Chinese Geneeskunde de koppelingen leggen tussen het lichamelijke en het geestelijke aspect van de mens. Dit in combinatie met de specifieke uitwerking van de planeten  – een sluitende combinatie die veel inzichten brengt en voor balans zorgt.

Laat je verrijken en durf te communiceren met de Hogere Wijsheid waar je astrologisch al zoveel uit kunt halen, nu nog praktisch aan de slag.

Meld je aan bij floor@gaia-abc.com dan krijg je vanzelf bericht van de eerstvolgende gelegenheid.

Tijdens deze 2-daagse krijg je vanuit de astrologische cirkel de nodige handvatten om de cirkel als kompas te gaan zien en jouw eigen, individuele richting te leren begrijpen. Zo kan je jouw eigen koers leren varen, keuzes maken vanuit de nodige deugden (want ook die komen allemaal langs) en zal je zien dat het leven heel graag constructieve mogelijkheden aanbiedt.

Ook als je dus geen astrologische achtergrond hebt, zal je hier veel persoonlijke inzichten uit kunnen halen om een bijzondere vorm van zelfontwikkeling in beweging te brengen. vraag gerust meer info…

 • DETAILS:

Locatie: Burg. Smeelelaan 65 te Waalwijk
Datum: op aanvraag
Dag(en) workshop: van 09:00 tot 17:00
Verfijningsavonden: van 19:30 tot 22:00

Met hartelijke groet van

Is er interesse?
Neem dan eens contact op met Gaia’s ABC en vraag om informatie
floor@gaia-abc.com