De oplossing in de zoektocht naar genezing… zonder medicijnen, zonder diëten,  zonder ingrepen  of tijdrovende therapieën.
Simpelweg door het lichamelijk, geestelijk en emotioneel uitgebalanceerd worden door middel van o.a. ….

 Een bijzondere, allesomvattende

aanpak van genezen waarmee lichaam & geest in balans kunnen komen en lichamelijke ongemakken/klachten op een natuurlijke manier verdwijnen. Deze techniek blijkt uitstekend te werken in samenwerking met de Universele Energie en zo is de ’techniek’ ReikiTalk ontwikkeld, zie hiervoor de speciale site: www.reikitalk.nl

Voor astrologen is er inmiddels ook de AHET, de Astrologische Herstellende Energie Therapie ontstaan, zo kan iedere astroloog leren hoe de inzichten die naar voren komen vanuit de radix ook in beweging kunnen worden gezet – fabelachtig efficient….

Zo wordt bereikt dat het zelfhelend mechanisme in werking treedt en kan het lichaam zichzelf als het ware gaan herstellen.

Omdat een lichaam uit balans raakt door bijvoorbeeld ziektes, trauma’s, littekens, schimmels, virussen, parasieten of stress situaties kan het vaak niet optimaal functioneren en kunnen klachten optreden. Allerlei pijnklachten zoals o.a. reuma, fibromyalgie, migraine maar bijvoorbeeld ook eczeem en allergieën worden aangepakt. Emotionele en/of psychologische verstoringen zoals burn-out, fobieën of negatieve denkbeelden kunnen door de Body- & ReikiTal therapie verdwijnen.
Ook bij huilbaby’s, slecht slapende en de zogenaamde ADHD/ADD kinderen kunnen wonderlijke resultaten worden geboekt met de BodyTalk of ReikiTalk methode.

In mijn praktijk Gaia’s ABC wordt altijd gelijktijdig de astrologische kennis en de Universele Reiki energie toegepast voor optimaal resultaat en verdiepend inzicht in de persoonlijkheid en zijn/haar oer-energie.
Wilt u wat uitgebreidere informatie, klik dan hier: Informatie.
Ook zo’n bijzondere, zelfs ‘magische’ therapie leren toepassen en in staat zijn om andere mensen in balans te brengen en het zelfhelend vermogen in actie te zetten?? Kijk dan eens bij www.reikitalk.nl