Wilt u ook een bijzondere therapie leren toepassen en in staat zijn om andere mensen te balanceren zodat het zelfhelend vermogen in beweging kan komen?….

Met een zekere regelmaat wordt de inspirerende 2-daagse workshop ReikiTalk georganiseerd in Waalwijk. Dit is een compleet op zich staande therapie waarmee je volwaardig aan de slag kunt als therapeut.

In 2 dagen wordt geleerd hoe via kinesiologie (spierreflexen) en/of pendel heel precies een op-maat-gesneden energie-behandeling kan worden gegeven. Communiceren met de Universele Energie ofwel ReikiTalk – de moeite om eens op te zoeken…

voor meer informatie verwijs ik graag naar de specifieke site: www.reikitalk.nl

 

Voor astrologen is er de AHET, de astrologische, herstellende energie therapie ontwikkeld.

Het blijkt intens vervullend te zijn om de inzichten die je in de radix ontrafelt, ook in beweging te brengen. Zo wordt herstel gecreëerd en kan gebalanceerde groei ontstaan.
Ook hier leer je weer in twee dagen hoe te communiceren met de Universele Energieën zoals lichten en planeten en krijg je een initiatie om contact te maken met de Sirius Energie. Zo wordt de SEM (Sirius Energie Methode) gelijk geïntegreerd in dit helende en zeker ook magische verhaal.

 

Kijk eens op de agenda voor de eerstvolgende data, bij de workshops staat nog meer informatie rond deze energie brengende technieken….