199431_2444903619913_314298639_n

Workshop voor het (her)ontdekken van de individuele, intuïtieve en spirituele wijsheid

Deze tweedaagse workshop (liefst aansluitend) geeft handvatten voor het ontwikkelen en het (her)ontdekken van de intuïtieve en spirituele vaardigheden. Iedereen wordt geboren met een ‘open mind’, met talenten om het leven te begrijpen vanuit een groter perspectief maar meestal wordt dit in de eerste zeven jaren afgeremd, gedempt of zelfs beschadigd zodat je niet meer goed kunt omgaan met deze talenten.
Je gaat dan meer en meer inzien dat de wereld om je heen niet altijd begrijpt wat je bedoelt met jouw inzichten en langzaam maar zeker past ieder zich aan zijn eigen buitenwereld aan, veelal ten koste van zichzelf.
Men wil dan voldoen aan het verwachtingspatroon van anderen en dat kan echt haaks staan op de eigen behoeften en noden. Er zijn zoveel invloeden, de ouders, grootouders, andere kinderen in het gezin, opvang/oppas, leerkrachten, kinderen op school, vrienden, en later de werkgever etc.
We “moeten” zoveel, luisteren en gehoorzamen, discipline, verantwoordelijkheid – allemaal mooie zaken en toch is het ‘luisteren en resoneren’ op de eigen wijsheid ook heel belangrijk.
Dat helpt om de authentieke kracht vast te houden, ieder op een eigen niveau en met eigen talenten en beperkingen waar zoveel creatieve impulsen in zitten, ook hier weer: ieder op eigen wijze…..

Tijdens deze twee dagen wordt helder gemaakt dat er meerdere vormen van “aarden” zijn, dat iedereen eigen drijfveer heeft, vanuit een ander perspectief het leven mag inkleuren.

Uniek: Iedere deelnemer krijgt een persoonlijk, astrologisch getint overzicht waar jouw aandrijvende, jouw Kundalini energie zich wil en kan ontplooien. Dit maak ik aan de hand van jouw horoscoop en dit verhaal zal verhelderend uitwerken, ook als je het over een tijd weer eens leest.
Een unieke en blijvende houvast voor het vinden van jouw “eigen wijsheid”….
Je krijgt tijdens deze 2 dagen veel informatie en alles staat weer in een uitgebreid en overzichtelijk naslagwerk zodat je thuis ook goed aan de slag kunt met oefenen, want daar draait het vaak om.
Trainen, oefenen, praktiseren om de eigen talenten zo sterk en krachtig mogelijk te maken zodat je vanuit een stralend zelfvertrouwen bij jouw eigen energie kunt blijven.
Dit geeft de geluksmomenten die we zoeken, dat is niet te vinden in materie, in het kopen van een nieuwe broek, jurk, tas, schoenen, in het eten van zoetigheid/vettigheid of in het zoeken naar bevestiging bij anderen. Het liefhebben van jezelf zal uiteindelijk alle vormen van relaties puur houden en de soort bevrediging brengen die ieder op zijn eigen wijze mag zoeken en vinden in dit bestaan.

We gaan dus oefenen, praktiseren, je doet persoonlijke ervaringen op en zult verdiepende inzichten krijgen.
In een kleine en vertrouwde groep mag je leren om met jouw individuele gaven en talenten, jezelf te vinden.   Zelfvertrouwen is een groot goed, pas je op sociaal gebied aan maar blijf in jouw hart ook goed bij jezelf.

Geef je gerust op voor deze boeiende en verrijkende workshop “Eigen Wijsheid” en ervaar hoe het voelt als je helemaal naar jezelf mag luisteren – hoe mooi je dan in balans mag komen en niet storend voor anderen zult zijn maar juist inspirerend en aanvullend.

Neem eens contact op met Floor van Gaia-abc: floor@gaia-abc.com en vraag naar de eerstvolgende gelegenheid om respect en warmte voor jezelf en de wereld om je heen te leren ervaren……

 

ENIGE REVIEWS, reacties van deelnemers…..

REVIEW 2016:
“Ondanks mijn sceptische houding besloot ik de workshop Eigen Wijsheid te gaan volgen. En eerlijk is eerlijk, deze houding verdween niet meteen toen de workshop van start ging. Naarmate de dag vorderde ging ik steeds meer zelf ervaren. Ik leerde hoe ik kon vertrouwen op mijn eigen wijsheid. Het meest waardevolle vond ik dat Floor hulpmiddelen aanreikt. Ze bepaalt niet welke methode het meest geschikt is, ze reikt aan en laat je vrij om je eigen weg te volgen. En het mooie is dat ze je niet laat verdwalen, ze neemt je aan de hand zonder de weg te wijzen. Dat hoeft niet want die weg weet je inmiddels zelf. Normaal zeg ik bij twijfel niet doen. In dit geval is het tegenovergestelde waar. Bij twijfel? Schrijf je in en verwonder je”….

 

REVIEW 2014:
“Eigen Wijsheid – Toe aan nieuwe impulsen, kreeg ik onverwacht de gelegenheid mee te doen met de workshop “Eigen Wijsheid”, …en impulsen kwamen er…..
Twee dagen ondergedompeld en overspoeld met grote hoeveelheden informatie en wijsheden, waar enige vorm van verwarring op volgde.
Tot dat er dan opeens een Wijsheid geboden wordt, die als belangrijk verklaringsmodel diep “binnen” mag komen. Zodanig dat er anderhalf jaar later nog steeds dankbaar gebruik gemaakt wordt van deze, inmiddels, ( bijna) Eigen Wijsheid.
Het hele proces van “verwarring” tot “verheldering” werd op een warme, veilige wijze en met zorg door Floor begeleid.
Eigen-Wijsheid: een ontdekkingstocht vol verrassingen en met zorg voor geest, gevoel en materie!”

 

BREIN VRIJ

Moet jij jouw brein “ïn de hand” houden, of heb je de moed om naar jouw intuïtieve wijsheid te luisteren en op te reageren?
In deze 2-daagse workshop gaan we op heel individuele wijze kijken, vanuit welk oer-mechanisme jij het beste jouw brein in rust kan krijgen, even ‘vrij’ kan geven. Zo kan er diepe ontspanning en groei ontstaan.
We “Moeten” vaak teveel van onszelf, vanuit de maatschappij krijg je vaak het gevoel dat je teveel acties moet ondernemen om succesvol te zijn, om geliefd en geaccepteerd te worden.
Is dat ook zo? Of is dit opgebouwd uit conditioneringen, omgevingsfactoren en/of opvoeding en is het niet het eigen perspectief wat hier een bepaalde dwang of juist ontspanning kan creëren?
Tijdens deze inspirerende workshop gaan we op zoek naar de individuele energiebron, hoe en waarom reageer je en in bepaalde situaties? Hoe weet je of iets een aangeleerd patroon of een aangeboren, intuïtieve gevoelsimpuls is?
We gaan via archetypes en ademhaling inloggen op de eigen oer-bron, helemaal uniek, helemaal JIJ.
De kracht van het brein ligt in de 3-factor van de energie van de vader, de moeder en die van jezelf die immers gevormd is door die twee persoonlijkheden maar een unieke eigen mix is geworden.
Het leren om op natuurlijke wijze in de Alpha-staat, de ruststand van het brein in te loggen en zo contact te maken met hogere informatiebronnen en reactiepatronen.
Dit doen we via een bepaalde techniek die door iedereen anders ingekleurd kan en mag worden, ieder zoekt een eigen vorm en inhoud en alles is ok.
Wat ga je hiermee bereiken, wat komt in een ‘verhoogde’ vorm?
* het doorbreken van oude conditioneringen, angsten en denkpatronen
* sociale vaardigheden
* zelfhelend vermogen en gezondheid in balans
* communicatie vermogens
* creativiteit en kunstuitingen
* sportiviteit
* studie en leervermogen
* zakelijke alertheid
* publiek optreden
* vertrouwen in intuïtieve impulsen
* affirmaties manifesteren en keuzes leren maken
Vraag eens om meer informatie en wanneer de eerstvolgende 2-daagse workshop gegeven wordt bij Gaia-ABC
in Waalwijk: floor@gaia-abc.com