Lees de pagina maaninformatie (rechts) en schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je elke maand actuele informatie ontvangt!

Klik op een agenda item voor meer informatie.

jun
18
za
ASTROLOGISCHE HERSTELLENDE ENERGIE THERAPIE AHET
jun 18 – jun 19 hele dag
[:nl]ASTROLOGISCHE HERSTELLENDE ENERGIE THERAPIE AHET[:] @ Gaia-ABC | Waalwijk | Noord-Brabant | Nederland

AHET

Astrologische

Herstellende

Enegie

Therapie

Hoe fantastisch is het als je, als astroloog jouw kennis kunt inzetten om jezelf en/of cliënten in balans te brengen?

Tijdens twee aansluitende dagen krijg je via een uitgebreid werk/naslag boek allerlei handvatten aangereikt. Je leert, via het communiceren met planeten, lichten en de stralende ster Sirius allerlei blokkades op te heffen en weer balans in beweging te brengen.

Zo krijg je zowel de inzichten die de astrologie zo prachtig in beeld kan brengen in beweging maar ook het lichamelijke aspect wat hier gelijk op kan resoneren en zich kan herstellen van onbalans, pijnlijke klachten patronen en ziektebeelden.

kijk eens op: www.gaia-abc.com/astrologie , of schrijf een mail naar floor@gaia-abc.com voor meer informatie

sep
24
za
AHET Astrologische Herstellende Energie Therapie
sep 24 – sep 25 hele dag
[:nl]AHET Astrologische Herstellende Energie Therapie[:] @ Gaia-ABC | Waalwijk | Noord-Brabant | Nederland

Twee inspirerende dagen waarna je als zelfstandig Astrologisch Therapeut aan de slag kunt.

Je leert ‘inloggen’ op de lichten en planeten waar je astrologische inzichten uit de horoscoop haalt.

Je leert communiceren met specifieke energievelden en tot heel gerichte ‘shifts’ komen voor zowel jezelf als voor anderen.

Je leert de veranderingen in lichaam en geest te verankeren zodat het blijvende veranderingen worden en  heling kan optreden.

je leert de combinaties vinden tussen het lichamelijke en het emotionele en de geleiding te (h)erkennen vanuit de bron, heel individueel.

Afijn, het is teveel om op te noemen en het worden dan ook weer twee bijzondere dagen, vol informatie. Gelukkig is alles na te lezen in het uitgebreide werkboek wat je mee krijgt en kan je altijd details opzoeken want het blijft een dynamisch geheel, altijd in beweging.

Vraag gerust informatie bij floor@gaia-abc.com  

okt
9
zo
Reiki 2
okt 9 hele dag
[:nl]Reiki 2[:] @ Gaia ABC | Waalwijk | Noord-Brabant | Nederland

Reiki 2

Nadat je hebt geleerd met de Reiki 1 energie te werken kan je een stap verder gaan door middel van het volgen van deze dag. Nog meer inspiratie, nog meer kennis het het werken met deze vervullende Universele Energie.

Je leert en krijgt de drie symbolen geïnitieerd zodat je vanaf deze dag ook op afstand kunt werken. Je kunt dus energie sturen naar diegene die jou hierom vraagt en dan is tijd en afspraak geen belemmering meer.

Je leert situaties in een positief en constructief licht te zetten en kan veel in beweging krijgen hierdoor.

De mogelijkheden zijn vanaf deze dag ongelimiteerd en je zult dit zeker als inspirerend, voedend ervaren.

Schrijf je in of vraag om meer informatie door middel van een mail naar: floor@gaia-abc.com

 

okt
15
za
Reiki 1
okt 15 hele dag
[:nl]Reiki 1[:] @ Gaia ABC | Waalwijk | Noord-Brabant | Nederland

Reiki 1

De eerste stap tot het leven vanuit een aangevulde energiebron.

Nooit meer leeggezogen worden door anderen, in staat zijn om zowel jezelf als anderen te voorzien van deze prachtige en krachtige Universele Energiebron. Tijdens deze dag leer je ook de basis van de Chinese Geneeskunde, inzichten geven kennis en kennis geeft kracht.

Een heerlijke en vooral inspirerende dag die jouw leven zeker zal verrijken.

schrijf je in of vraag nog wat meer informatie: floor@gaia-abc.com

okt
22
za
ReikiTalk
okt 22 – okt 23 hele dag
[:nl]ReikiTalk[:] @ Gaia-ABC | Waalwijk | Noord-Brabant | Nederland

ReikiTalk

Dé manier om tijdens twee inspirerende dagen een volledig individuele wijze eigen te maken en in staat te zijn zowel jezelf als anderen een helende therapie te bieden.

Boeiend en voedend zijn deze twee dagen zeker. Via een uitgebreid werkboek leer je zowel techniek als handelingen die ervoor zorgen dat er balans komt op zowel lichamelijk als geestelijk gebied.

Via de Chinese Geneeskunde als basis help je het lichaam om harmonie te vinden in het geheel, je leert ook deze verandering(en) vast te zetten zodat het een blijvende en genezende energie in beweging komt en de inzichten een stabiele plek kunnen vinden.

Schrijf je in of vraag nog wat aanvullende informatie bij: floor@gaia-abc.com of kijk even op www.reikitalk.nl

okt
30
zo
Reiki 2
okt 30 hele dag
[:nl]Reiki 2[:] @ Gaia ABC | Waalwijk | Noord-Brabant | Nederland

Reiki 2

Nadat je hebt geleerd met de Reiki 1 energie te werken kan je een stap verder gaan door middel van het volgen van deze dag. Nog meer inspiratie, nog meer kennis het het werken met deze vervullende Universele Energie.

Je leert en krijgt de drie symbolen geïnitieerd zodat je vanaf deze dag ook op afstand kunt werken. Je kunt dus energie sturen naar diegene die jou hierom vraagt en dan is tijd en afspraak geen belemmering meer.

Je leert situaties in een positief en constructief licht te zetten en kan veel in beweging krijgen hierdoor.

De mogelijkheden zijn vanaf deze dag ongelimiteerd en je zult dit zeker als inspirerend, voedend ervaren.

Schrijf je in of vraag om meer informatie door middel van een mail naar: floor@gaia-abc.com

 

nov
19
za
Brein Vrij
nov 19 hele dag
[:nl]Brein Vrij[:] @ Gaia ABC | Waalwijk | Noord-Brabant | Nederland

Brein Vrij

Een heel nieuwe techniek om het altijd ‘moeten’ en het rondrazende ‘denken’ tot rust te krijgen.

In twee dagen tijd worden er veel inzichten gegeven en deze techniek, op geheel individuele wijze eigen gemaakt. Geen standaard regels maar helemaal naar eigen inzicht en karakter wordt een wijze gevonden om de zg alpha staat te bereiken en in alle rust de nodige intuïtieve en Hogere inzichten binnen te halen en te verwerken.

Kijk voor meer informatie eens op de site bij de pagina van “eigen wijsheid”, daar staat deze informatie nog even geparkeerd tot de site weer wordt aangepast – dat heeft nog even tijd nodig…

Heb je nog vragen of wil je inschrijven voor deze inspirerende 2-daagse training? mail dan even: floor@gaia-abc.com

Eigen Wijsheid
nov 19 – nov 20 hele dag
[:nl]Eigen Wijsheid[:] @ Gaia ABC | Waalwijk | Noord-Brabant | Nederland

Twee dagen vol inspiratie om (h)erkenning te vinden in de Eigen Wijsheid.

Heel individueel wordt er o.a. een persoonlijk verhaal aangereikt waarin duidelijk wordt waar de aandrijvende energie zich op zou willen en kunnen richten. Aan de hand van een helder naslagwerk ga je leren om ‘vragen’ te stellen via een pendel en zo de antwoorden te krijgen die gericht zijn op jouw talenten en beperkingen. Hiermee kan je dan thuis verder aan het werk en heb je voor jouw toekomst een opening tot de wijsheid die bij jóu past.

Twee dagen in het teken zelfontwikkeling, van zelfacceptatie en zelfliefde….

Als je meer wilt weten of je in wilt schrijven? stuur gerust een mailtje: floor@gaia-abc.com

jan
15
zo
Reiki 1
jan 15 @ 09:30 – 17:00
[:nl]Reiki 1[:] @ Waalwijk | Waalwijk | Noord-Brabant | Nederland

Reiki 1

Een inspirerende dag workshop waarin je 2 initiaties ondergaat om de Universele, ofwel Reiki energie voor altijd door je heen te kunnen laten stromen.

Waarom Reiki Leren?

  • Reiki ontwikkelt het vermogen om de Universele Energie door te geven waardoor jij en anderen in balans kunnen komen en het zelfhelende vermogen in werking kan treden.
  • Reiki is absoluut veilig, er zijn geen contra-indicaties bekend.
  • Reiki is door Iedereen te leren.
  • Reiki is een gift om ‘heel’ te worden, die je kunt geven aan jezelf en anderen.
  • Reiki leert je over jezelf en over anderen, vergroot het vertrouwen en liefde voor de medemens.
  • Reiki geeft innerlijke rust.
  • Reiki verscherpt de intuïtie en leert je ernaar te luisteren.
  • Reiki ontwikkelt kennis, vaardigheden en professionele kwaliteiten.
  • Reiki onderhoudt en verbreedt voortdurend jouw bewustzijnsvermogen.
  • Gevoelige mensen zullen nooit meer “leeggehaald” en “moe” zijn na confrontaties met anderen want de energie wordt continu aangevuld.

Daarnaast wordt bij Gaia-ABC de helende Reiki energie gekoppeld aan de Chinese Geneeskunde zodat je inzichten krijgt in lichaam en geest en gaat begrijpen waarom klachten optreden en/of gekoppeld zijn aan emoties, gemoedstoestanden etc.

 

feb
4
za
Eigen Wijsheid
feb 4 @ 09:30 – feb 5 @ 17:00
[:nl]Eigen Wijsheid[:] @ Waalwijk | Waalwijk | Noord-Brabant | Nederland

Eigen Wijsheid

Tijdens deze twee dagen wordt helder gemaakt dat er meerdere vormen van “spiritualiteit” en bijvoorbeeld van  “aarden” zijn, dat iedereen zijn/haar eigen drijfveer heeft en vanuit een ander, een eigen perspectief het leven mag inkleuren.

Ieder krijgt een persoonlijk, astrologisch getint overzicht waar jouw aandrijvende, jouw Kundalini energie zich wil en kan ontplooien. Dit maak ik aan de hand van jouw horoscoop en dit verhaal zal verhelderend uitwerken, ook als je het over een tijd weer eens leest. Er komen vaak iedere keer andere inzichten uit naar voren. Een unieke, en blijvende houvast voor het vinden van jouw “eigen wijsheid”….

Je krijgt tijdens deze 2 dagen veel informatie en alles staat (zoals altijd bij Gaia-abc) in een uitgebreid en overzichtelijk naslagwerk zodat je thuis ook goed aan de slag kunt met oefenen, want daar draait het vaak om.
Trainen, oefenen, praktiseren om de eigen talenten zo sterk en krachtig mogelijk te maken zodat je vanuit een stralend zelfvertrouwen bij jouw eigen energie kunt blijven.
Dit geeft de geluksmomenten die we zoeken, dat is niet te vinden in materie, in het kopen van een nieuwe broek, jurk, tas, schoenen, in het eten van zoetigheid/vettigheid of in het zoeken naar bevestiging bij anderen.

Het liefhebben van jezelf zal uiteindelijk alle vormen van relaties puur houden en de soort bevrediging brengen die ieder op zijn eigen wijze mag zoeken en vinden in dit bestaan.
We gaan dus ook volop oefenen, veelal via een pendel, en zo doe je persoonlijke ervaringen op die kunnen helpen om verdiepende inzichten te verkrijgen en een eigen plek te geven.
In een kleine en vertrouwde groep mag je leren om met jouw individuele gaven en talenten om te gaan, jezelf te vinden en lief te hebben…..

Kijk eens bij de reviews op de site, daar staan enkele ervaringen van anderen op vermeld.