Naam*

  E-mailadres*

  Onderwerp

  Uw bericht

  Voor het maken van een afspraak, het stellen van vragen of het bestellen van de artikelen die hier te vinden zijn wordt het op prijs gesteld als u gebruik wilt maken van de e-mail mogelijkheid: floor@gaia-abc.com of via het contactformulier. Overdag ben ik telefonisch bijna niet bereikbaar door drukke werkzaamheden, via e-mail wordt meestal dezelfde dag nog gereageerd. Mocht het echt nodig zijn dan is dit mijn mobiele nr: 0620384698

  K.v.K. nr: 18073017
  ING Bank rekening t.n.v. Floor Geenen – Waalwijk: NL47 INGB 0679 6448 06
  Bic: INGBNL2A
  BTW per 1-1-2020: NL001271021B94

  Kijk gerust eens bij de agenda voor de volgende workshops….., in de nieuwsbrief worden elke maand weer nieuwe opties doorgegeven.

  Er komen weer volop workshop dagen in beweging, heb je voorkeur? Geef dat dan even door, ik hou hier graag rekening mee en puzzel dan verder tot er een groepje ontstaat…Ik werk altijd met kleine groepjes ivm het intieme karakter van de workshops, zo kan ieder op zijn eigen wijze en eigen tempo groeien en kan ik de nodige support geven.

  Bij Gaia-abc staat respect en waardering voor de individuele energie centraal… Eventueel een workshop geven op andere locatie is mogelijk in overleg. Als je zelf een groep kunt samenstellen dan kom ik ter plekke de workshop geven.
  Voor 2-daagse workshops zoals ReikiTalk, Brein Vrij en Eigen Wijsheid kom ik op een voorkeur locatie voor een groep van 8 tot 10 personen.