Bekijk hieronder het document:

Wat is wijsheid bij beleggen.pdf

 

Zoek je een relatie therapeut(e)?
Lian de Rouw is gespecialiseerd in het herstellen van communicatie tussen partners, of dat nu man/vrouw, collega’s of ouders/kinderen zijn…
Communicatie is enorm van belang in het onderhouden van een respectvolle relatie.

Neem gerust contact op: info@lianderouw.nl of kijk even op de site: www.lianderouw.nl

 

Natuurgeneeskunde voor Dieren

Ben je begaan met een goede gezondheid voor uw (huis)dier of zoek je balans/harmonie tussen mens en dier? Dit kan op geheel natuurlijke en vooral liefdevolle wijze tot stand komen….
Neem contact op met Carolijn ten Cate van Nadir: info@praktijknadir.be

 

 

 

Graag breng ik Marianne Ummels, een bijzonder getalenteerd collega onder de aandacht, kijk eens op haar website voor inspiratie: www.craniopraktijk-massage.nl

Wil je er even helemaal uit?

Even terugkomen bij jezelf, met eventueel meditatie- of ontspanningsles en/of persoonlijke begeleiding….

Marjan Hartveld
tel: 0416335505
info:www.ixi-me.nl

iXi-me; coacht en adviseert volwassenen en kinderen, particulieren en bedrijven bij allerlei (levens)vraagstukken op gebied van: opvoeding (m.n. nieuwetijdskinderen), hoog-sensitiviteit, persoonlijke effectiviteit en identiteit, levensdoel bepaling, gezondheid, burn-out, stress, re-integratie e.a.

 

 

Ben je zwanger?
http://geboortecoachgieske.nl/

De geboorte van een kind is een overweldigende gebeurtenis in ieders leven. Voor jou als moeder, als vader/partner en.. niet op de laatste plaats is dit zeker ook zo voor je kindje!
Een moment om nooit meer te vergeten, een moment ook om zo bewust mogelijk naar toe te leven.
Een doula/geboortecoach zoals Gieske helpt je om je zwangerschap, de geboorte van je kindje en de geboorte van jezelf als moeder en vader vol vertrouwen tegemoet te zien.

Ervaar hoe de dolfijnen je verwelkomen met hun liefdevolle en helende energie. Laat ze jouw hart openen en helpen om Puur Jezelf te mogen Zijn….
Leef jouw Leven
wil je meer weten: www.puurjezelfzijn.nu 

 

 

 

Is er een grens aan jouw kinderwens?

Marianne van der Peet geeft een veilige bedding voor verwerking van een moeilijke of niet ingevulde kinderwens maar kan ook coachen in het aangeven van grenzen, het stilstaan bij verdriet thema’s en het helpen om verder te groeien.

Kijk eens op haar site: www.puravida-kinderwens.nl als je meer informatie wilt

Marianne vd Peet
Pure Vida