Wil je een Zielenschilderij en/of een schilderij van jouw Gids?

Neem dan eens contact op met Ton Mes: tonmes@gmail.com een ware kunstenaar die geïnspireerd door jouw energie een uniek schilderij kan maken.

Alles is mogelijk, voor jezelf of voor iemand anders, voor een jubileum of andere gelegenheid.
Ton maakt een op maat gesneden schilderij en geeft daar ook een uitleg bij.
Ton heeft voor mij deze prachtige en krachtige Zwaan geschilderd, ben hem daar enorm dankbaar voor.
Ook is hij verantwoordelijk voor de omslag van mijn tweede boek “3&4= Leven in Zeven”…..

 

Creatief jezelf vinden

Zoek je een adres waar je puur op gevoel en waardering voor de eigen individuele talenten, onder begeleiding van een deskundige, kunt schilderen of anderszins creatief bezig kunt zijn?
Ook bijzonder geschikt voor kinderen/jonge mensen die zichzelf zoeken en wellicht op deze creatieve wijze inzichten in zichzelf kunnen verkrijgen. Bel dan eens met Gieske van Hoorn – 06-41552049

 

 

Atelier by Petie                 https://www.atelierbypetie.nl/

 

Als je liever creatief aan de slag gaat met eigen gecreëerde kleurbollen die jouw individuele energie weergeven. Heel bijzonder zijn de workshops maar zeker ook voor kinderen/jongeren die zichzelf zoeken en (h)erkenning willen vinden in de eigen wijsheid.

Petra schrijft: In ieder mens schuilt een kunstenaar! Bij Atelier ByPetie kun je op zoek naar jouw creatieve kant. Je kunt in het atelier jouw creatieve talenten ontwikkelen en/of ontdekken. Of je nu een beginner bent of gevorderd, het maakt niet uit, er is voor iedereen een plekje aan de tafel in het atelier en ik ben echt van mening dat iedereen creatief is.
Wat ik mooi vind is, om samen te kijken en ontdekken wat je leuk vindt en dat je daarna zelf, na wat hulp en uitleg aan jouw werkstuk gaat beginnen. En dat je na de workshop tevreden en blij met jouw werkstuk naar buiten loopt.
Hopelijk heb je dan de smaak te pakken en kom je nog een keer een andere workshop doen of je gaat thuis verder creëren.

Neem ook eens een kijkje in ’t Winkeltje, daar vind je van alles waar je thuis creatief mee aan de slag kan of om leuke kadootjes uit te zoeken. Of gewoon even snuffelen om inspiratie op te doen. Op Facebook en Instagram kun je ook genoeg inspiratie vinden van Atelier ByPetie.

Op aanvraag kan er ook een afspraak gemaakt worden voor BSO’s, scholen of bedrijven. Ik denk graag mee om te kijken wat de vraag is en wat het beste past. Ook voor bv. eindejaargeschenken, aankleding van een kantoor, winkel of thuis kun je bij mij terecht.

Wil je meer informatie neem dan even contact met mij op. Er staan regelmatig ook workshops/evenementen op mijn Facebookpagina, hou deze in de gaten @AtelierByPetie.

 

Individuele Mandala’s

Een bijzondere en vervullende therapeutische wijze om tot inzichten te komen en balans te vinden, vooral op de keerpunten van het leven.
Interesse?.. neem eens contact op met Antje Dijkstra: www.adinda.biz

Biodanza:

Annette Heynderikxcx geeft zowel in Breda als Antwerpen de gelegenheid om deze bijzondere vorm van beweging te ervaren maar ook om een studie Biodanza te ondergaan die leidt tot lesgever Biodanza.
Biodanza is een systeem wat het menselijke potentieel door muziek, dans

en ontmoetingsituaties in groep stimuleert en bevordert. Biodanza sensibiliseert en versterkt het verlangen om te leven, met tederheid, plezier, creativiteit en transcendentie. Biodanza® kan enkel door de ervaring zelf, door het doen begrepen worden. Het is de perfectie van het leven als grootheid, schoonheid, als zinnelijke harmonie ervaren, werkelijk doordringen en het gevoel hebben van levend te zijn.
“Het leven te voelen…”; deze uitdrukking pakt door zijn eenvoud en intensiteit. Al te vaak staat het ver van de realiteit waarin we leven en lijkt het onbereikbaar.
Het is niet noodzakelijk te weten hoe men moet dansen, wel het verlangen te hebben om te bewegen, jezelf te engageren en daarmee jezelf te vernieuwen…
Kijk eens voor meer info op: http://www.biodanzainvlaanderen.be