SEM Sirius Energie Methode

De Sirius Energie Methode SEM bestaat sinds 2012 en wordt uitgedragen door Bert van der Beek die mij ook de docentenmethode heeft bijgebracht. Deze Sirius methode past in de Nieuwe Tijd, waarin we leven sinds 2012. De energie is snel, verbazingwekkend effectief, van een zeer hoge trilling en kent toepassing zonder grenzen, zowel in mogelijkheden als in afstand. Als de site van Bert vd Beek wilt bekijken, dan kan je even hier  klikken…

Ieder mens kan het in principe leren, onafhankelijk van aanleg of vooropleiding. De mens heeft de mogelijkheden in basis al in zich en kan hier heerlijk mee leren werken. De methode kan door iedere volwassene in één avond worden geleerd door het volgen van een Sirius-Sessie. Deze sessie heeft twee delen, namelijk de uitleg van de mogelijkheden en achtergronden en als tweede een energie-overdracht die er voor zorgt dat het bij de cursisten wordt geactiveerd.

Zo bijzonder om te ervaren dat onze Universele Energie (die ook Reiki wordt genoemd) zich kan vergroten door een energie van buiten onze dierenriem er aan toe te voegen. Sirius is een (dubbele) ster die vanuit een eigen constellatie (de Grote Hond), tussen de sterrenbeelden Kreeft en Leeuw heen, onze aarde bereikt. Door met deze energie te leren werken is er onvoorstelbaar veel mogelijk. Het is een authentieke, oer-oude energie die in deze tijd weer duidelijk in kracht toeneemt, dus laten we er dankbaar gebruik van maken en inspiratie en groei mogelijk maken voor alles wat op onze prachtige Moeder Aarde aanwezig is.

De kosten voor SEM Sirius logo&zijn in Nederland € 35,- per persoon. Er zijn in basis geen dure vervolgopleidingen, je leert alles in één sessie. De sessie wordt altijd gegeven door een bevoegd docent. Door SEM zelf toe te passen zal men merken dat het echt mogelijk is. Regelmatig zullen mensen melding maken van verbetering van hun gezondheid of welbevinden. Daarnaast zijn er nog voldoende extra toepassingen, die in vele situaties kunnen helpen.

Deze energie vervangt nooit een eventueel nodige diagnose of behandeling door arts of medisch specialist, het is aanvullend bedoeld.

In de toekomst zal deze energie overdracht zeker nog groeien, diepgang krijgen en er wordt hard gewerkt aan een workshop die via de 12 sterrenpoorten deze krachtbron extra kan activeren – het is en blijft bijzonder en de verwondering en verbazing rond de connecties met oude culturen is onmiskenbaar aanwezig.

Dus…. – wordt vervolgt – eerst nog even uitdiepen en passende structuur zoeken…..