Workshop Intuïtie

Deze een-daagse workshop omvat veel inzichten en technieken om de authentieke energiebron van het derde oog te (h)erkennen en te trainen. Je leert het verschil tussen het omgaan met hoog sensitiviteit en intuïtieve impulsen en tussen intuïtie en waarheid…

Zo krijg je een verhoging van deze zo belangrijke meld- en regelkamer die jou in staat stelt om zowel op fysiek als mentaal niveau de prikkels van de onderbuik om te zetten in instructies, beelden of vormen die jou aan de nodige impulsen kunnen helpen. Zo blijft het hart centraal staan en kan jouw kompas de verbinding tussen de tweede en zesde chakra in balans houden.

Veel draait uiteraard weer om de ademhaling, het eerste én laatste wat we hier doen op deze prachtige aardbol. Door technieken samen te voegen word je in staat gesteld om zowel naar jouw gevoel als naar jouw ratio te luisteren. Je leert te stoppen met vechten om juist te gaan vlechten, combinaties te maken tussen deze twee prachtige energiebronnen door er een derde aan toe te voegen….

De intuïtieve impulsen kunnen zo’n enorme bijdrage leveren aan de kwaliteit van jouw leven en het loont de moeite om hier een vorm van training te initiëren zodat je deze bron heel eenvoudig kunt inzetten en eventueel even afsluiten als er teveel prikkels zijn om je heen.

Uiteraard wordt er weer voor koffie/thee en een heerlijke lunch gezorgd.

Vraag gerust meer informatie en/of geef een voorkeur dag aan, of hou de nieuwsbrief in de gaten voor de planning in de komende tijd.

Ik heb besloten dat deze workshop, dat wil zeggen het werkboek eventueel (na deelname) via de mail te verkrijgen is zodat je zelf deze workshop ook door kunt geven en je de investering er zo uit hebt….

Er is zoveel behoefte aan het versterken van de intuïtieve informatiebron en het doseren van de hogere energie dat ik zo dacht om dit breder te kunnen uitdragen.

Hieronder vind je de onderwerpen die behandeld gaan worden, zo krijg je een beetje een indruk van de dagindeling:

Dit is wat we gaan behandelen:
Wat is intuïtie
Gezichtsbedrog of training?
Wat is Derde Oog
Centrale Meld- en Regelkamer
Belang van Ademhaling
Opposities en Verbinding
Tussen Samenvatting
Tarot
Waarheid en Intuïtie
Openen Derde Oog
Functie Derde Oog
Voorbereiding
Meditatie
Helderziend techniek
Focus techniek
Opening techniek
Symptomen
Derde Oog Sluiten – Doseren
Hoog Sensitiviteit ten opzichte van Intuïtie

U kunt niet meer reageren.