image4Rechts in het menu vind je een compleet overzicht van de workshops die Gaia-ABC te bieden heeft.

Voor een overzicht wanneer workshops plaats vinden klikt u hier.

Allereerst ben ik bijzonder gedreven om de “Universele Energie” ofwel Reiki door te geven.
Deze workshops worden gelardeerd met de inspirerende materie die de Astrologie te bieden heeft én de boeiende fysieke & emotionele informatie die uit de Chinese geneeskunde naar voren komt.

Reiki 1 tot aan het Masterschap en bij Gaia-ABC merendeels gebaseerd op zelfontwikkeling en het leren herkennen van signalen in plaats van het ‘oordelen’  het stellen van diagnoses of het plaatsen van stickers…
Ook voor kinderen is er een speciale “play-workshop”, gebaseerd op de regenboog.
Op speelse wijze ondergaan jongeren de Reiki 1 initiatie en worden ze nooit meer ‘leeggehaald’ door anderen.
Zo kunnen ook de hoog sensitieve kinderen van deze tijd hun eigen pad vervolgen, zonder extra vermoeid te raken door hun gevoelsimpulsen…

De workshops bij Gaia-ABC vinden in huiselijke kring plaats en altijd in kleine groepjes (5 max 6 personen) vanwege de persoonlijke én astrologische aandacht die hierbij hoort. Ook voor koffie/thee en lunch wordt gezorgd.

Het leren begrijpen, inzichten krijgen in de verbindingen tussen Hemel en aarde ofwel de logica hiervan in beeld brengen doen we via de Astrologie. We leren de radix, de hemelkaart ‘vertalen’ zodat er inzichten naar voren kunnen komen die rust en balans kunnen brengen.
Er is een aanbod vanaf een introductie, tot een intense basis dag waarna nog de mogelijkheid op verfijning op individueel niveau mogelijk is.
Ook is er een speciale Caduceus (2-daagse) workshop waarin het werken met deze bron wordt uitgelegd en dan is er nog de fantastische 2 daagse AHET, de astrologische herstellende energie therapie…. In de praktijk blijkt dat het ook geweldig werkt als we de CADU & AHET combineren dus er is ook een 3-daagse ontwikkeld waarin astrologen kunnen groeien naar zelfstandig therapeut en zo hun astrologische inzichten kunnen inzetten voor een betere fysieke en emotionele balans bij zowel zichzelf als bij anderen.

Met regelmaat worden er bij Gaia-ABC inspirerende workshops georganiseerd.
De intentie ligt in de inspirerende en horizon vergrotende werking ervan.

 • Reiki 1 en 2: Hier leer je (vanuit de Chinese geneeskunde) omgaan met de energieverdeling van lichaam en geest én het in balans brengen ervan – zowel bij jezelf als bij anderen.
 • Reiki Mastertraject: een pad waarin je een flink stuk zelfontwikkeling zult ervaren en daarna in staat bent om anderen in deze materie in te wijden, pure kennis en inspiratie – totaal 6 dagen…
 • ReikiTalk: 2-daagse waarin je leert “communiceren” met de “Universele Energie” om als zelfstandig therapeut een op maat gesneden balans behandeling te kunnen geven.
 • Yin-Reiki-Oorkaars: 1 dag workshop voor een bijzondere “indiaanse” manier van werken.
 • SEM: in een enkel avond/dagdeel leer je te werken met de Sirius krachtbron die net buiten onze Universele cirkel ligt, een fantastische aanvulling bij alle vormen van energiewerk.
 • SEM&Kristal: sterk inspirerende workshop van een dag waarin de ochtend centraal staat in de frequentie van Sirius om daarna de combinatie met meer dan 100 kristallen te leren inzetten.
 • Astrologie: de basisprincipes én astrologische structuur wordt in een enkele dag uitgelegd. Via een uitgebreid werkboek kun je aan het puzzelen met de Universele verbindingen en een basis leggen, een begin maken met het duiden van een horoscoop.
 • Astro-Verfijning: daarna kunnen we heel systematisch aan de slag om een duiding te maken voor jezelf én anderen, ieder op eigen wijze en in eigen ritme.
 • AHET: Een geweldig therapeutische techniek voor astrologen, leren communiceren met Universele bronnen zoals planeten en lichten om zo de balans in het “zo boven, zo beneden principe” in beweging te brengen en zo het zelfhelend vermogen te activeren.
 • Caduceus Energie: een 2-daagse voor astrologen om de individuele en aandrijvende factor in de horoscoop te leren kennen en mee te werken. De factor die de driehoek van zon en maan compleet maakt – vader, moeder én kind…..
 • Cadu & AHET: in een drie dagen durende “Medische Astrologie” workshop worden deze twee boeiende bronnen gekoppeld en vinden astrologen de mogelijkheid om therapeutisch werk in beweging te zetten.
 • Intuïtie & SEM: in een dag leer je om het denken én voelen te verweven met de intuïtieve impulsen, én je krijgt gelijk de Sirius Initiatie om via het derde oog nog een extra energiebron in te kunnen schakelen.
 • Nervus Vagus & Ademhaling: inzichten, oefeningen én ademhaling kunnen zorgen dat de overload aan spanning op deze ‘hoofd’-zenuw en op spieren van heupen en schouders kan afnemen – zo kunnen diverse klachten op natuurlijke wijze verdwijnen….
 • Fluistermethode: in een avond/dagdeel leer je een vertaalslag te maken tussen het zichtbare en de onderlaag in communicatie – geweldig voor relaties tussen ouder & kind.
 • Kristal workshop: een kijkje in de wereld van magische frequenties van kleuren en kristallen. Zo bijzonder kan de uitwerking van deze unieke schatten van moeder aarde zijn.
 • Eigen Wijsheid: 2-daagse om jezelf te leren (h)erkennen en antwoorden te krijgen op vele levensvragen, zowel praktisch als filosofisch bijzonder inspirerend.
 • Brein Vrij: 2-daagse om te leren hoe je het ‘altijd denkende brein’ in een andere, een hogere staat te brengen. Zo krijgt de intuïtie de ruimte om de horizon te vergroten en intens tot ontspanning (en heling) te komen.
 • Kompas Reset/Cirkel Denken: 2-daagse met als doel om het eigen kompas te kalibreren, de kern zuiver te krijgen en het levenspad te verhelderen – inzichten in jezelf én anderen werken zo voedend.

Wat bij Gaia-ABC centraal staat is “energie en kennis overdracht”
Die twee thema’s blijken essentieel en intens voedend voor het in beweging brengen van het zelfhelend vermogen van zowel jezelf als van anderen.
Kortom: je kunt je inschrijven op diverse workshops zodat je een werkelijk stuk zelfontwikkeling en diepe inzichten kunt verkrijgen, rechts in het menu vind je meer informatie of mail me even: floor@gaia-abc.com