image4Rechts in het menu vind je een compleet overzicht van de workshops die Gaia-ABC te bieden heeft.

Er is een dagdeel (vaak avond-)workshop rond de initiatie van de Sirius Energie, de SEM – een zeer doeltreffende en eenvoudig in te zetten energiebron.

Daarnaast is er natuurlijk het leren werken met de “Universele Energie” ofwel met Reiki
Alom bekend als de doorstroming van de Universele Energie door lichaam en geest, echt diep verrijkend vanaf Reiki 1 tot aan het Masterschap en bij Gaia-ABC merendeels gebaseerd op zelfontwikkeling en het leren herkennen van signalen in plaats van het stellen van diagnoses of plaatsen van stickers…
Elke workshop wordt gelardeerd met de informatie uit de Chinese Geneeskunde, een bron van diepgang en pure balanswerking.

Ook voor kinderen is er een speciale “play-workshop”, gebaseerd op de regenboog, op speelse wijze ondergaan jongeren de Reiki 1 initiatie en worden ze nooit meer ‘leeggehaald’ door anderen. Zo kunnen ook de hoog sensitieve kinderen van deze tijd hun eigen pad vervolgen, zonder extra vermoeid te raken door hun gevoelsimpulsen…

Dan de bron van ons eigen Universum, het leren begrijpen van de verbindingen tussen Hemel en aarde ofwel: Astrologie; er is een aanbod vanaf een introductiedag tot verfijning op individueel niveau, er is een speciale Caduceus workshop waarin het werken met deze bron wordt uitgelegd en dan is er nog de 2 daagse AHET, de astrologische herstellende energie therapie….

Er zijn diverse 2-daagse workshops, kijk eens bij de mogelijkheden – daar staan ook wat reviews zodat je de ervaringen van anderen kunt lezen:

“Eigen Wijsheid”, het (h)erkennen van de individuele wijsheid die als aansturende bron wil en kan functioneren.

De “Brein Vrij” 2-daagse, daarin leer je een techniek die het brein echt vrij kan geven zodat intuïtieve impulsen de ruimte krijgen om voor diepe inzichten en rust te zorgen.

ReikiTalk, in 2 dagen leer je een techniek, gebaseerd op energie overdracht die het zelfhelend vermogen de kans geeft om in beweging te komen zodat er balans ontstaat tussen lichaam en geest – zowel voor jezelf als voor anderen.

AHET; een workshop gebaseerd op astrologische informatie, zowel voor de bedreven als voor de beginnende astroloog. Het blijkt de fantastische combinatie tussen het Universele, het lichamelijk en geestelijke aspect van de mens  in beweging te zetten op natuurlijke wijze.

Er is een combinatie workshop om te leren werken met de Sirius frequentie én met meer dan honderd kristallen.
Nog een gave combinatie is die van de Yin-Reiki-Oorkaars methode, heel doeltreffend ontspannend met diep effect op lichaam en geest.

Kortom: je kunt je inschrijven op diverse workshops zodat je een werkelijk stuk zelfontwikkeling en diepe inzichten kunt verkrijgen, rechts in het menu vind je meer informatie of mail me even: floor@gaia-abc.com