ahet

“AHET” Astrologische Herstellende Energie Therapie/Techniek

Specifiek voor astrologen is er de combinatie-workshop tussen deze drie factoren ontstaan, deze wordt “AHET” genoemd.
Deze verzamelnaam is specifiek voor astrologen bedoeld omdat het juist die Universele Inzichten zijn, gezien vanuit planeet- en andere invloeden die voor deze ‘herstellende balans’ kunnen zorgen.

Het communiceren met deze energieën is verbazingwekkend mooi….
Door middel van het volgen of gevolgd hebben van Reiki 1 en 2 of andere energiewerk (quantum-touch, AET etc) kan je via de 2-daagse ReikiTalk of de AHET-workshop genoeg handvatten aangereikt krijgen om zelfstandig en geheel op maat gesneden de (astrologische) inzichten een plek te geven. Zo zorg je voor optimale communicatie tussen de “Hogere Energieën” en jezelf en kun je met jouw handen de Universele Energie in beweging zetten teneinde het zelfhelend vermogen te optimaliseren – de resultaten zijn ‘wonderlijk’.

Je krijgt tijdens deze twee dagen ook de SEM initiatie, een inwijding in het communiceren met de energie van buiten ons Universele veld namelijk met Sirius. Deze krachtige energiebron belicht onze sterrenbeelden en planeten van buitenaf en geeft boeiende inzichten rond de horoscoop. Zo leer je intens krachtig om te gaan met de helende werking van o.a. deze Ster(ren), die al sinds de oudheid wordt ingezet om balans te vinden tussen het lichamelijke en het geestelijke aspect van de mens.

Ook wordt gebruik gemaakt van diverse methodes waaronder de trillingsfrequenties van kristallen en wordt ook gewerkt via fonoforese, ofwel de stemvorktherapie.
Alles exact op aanwijzing van de kinesiologie/spierreflexologie, dus geheel op maat gesneden….. De resultaten zijn nu al verbluffend doeltreffend en werken lang en diep door op zowel lichaam als geest. Blokkades die met niets te verkleinen of te ontknopen zijn blijken door de specifieke trilling op de onderlaag heel langzaam uit elkaar te vallen zodat de eigen patronen weer hervonden kunnen worden, het is indrukwekkend.

Wil je meer informatie klik dan nog even hier.

 

Reviews:

2016 – Wies: “Veel mensen denken dat de reguliere geneeskunde de grens bepaalt van wat kan genezen. Dat is niet waar! Er zijn krachtige genezers zoals Floor Geenen, die voorbij deze grenzen kunnen helpen genezen of tenminste verlichting brengen. In de workshops van Floor kun je dit  ervaren of zelf leren toepassen als je daar aan toe bent.”

“Dat zou iedereen eens moeten weten!”

 

2016 – Rita: “Op zaterdag 24 en zondag 25 september 2016 heb ik met drie anderen de workshop AHET gevolgd bij Floor.
Het waren 2 bijzonder fijne dagen! Op een prettige en duidelijke wijze vertelt Floor de lesstof met vele voorbeelden, zodat het duidelijk wordt. Daarnaast krijg je een flinke map mee met naslagwerk, en een lekkere lunch!

Ook na deze dagen mag je Floor mailen voor vragen wat ik zeker op prijs stel! Dank je wel!    Lieve groet, Rita