astrologie

Astrologie

Tijdens deze dag maak je kennis met de astrologie, met alle aspecten ervan. Deze materie is zo enorm ingewikkeld en complex dat het natuurlijk niet in een enkele dag alle kennis kan overdragen. Toch blijkt dat je na deze dag een helder beeld kunt krijgen over de horoscoop van jezelf en/of van anderen.

Je kunt namelijk alles opzoeken in het uitgebreide boek wat bij de workshop hoort. Heel intens, heel boeiend en vooral inspirerend om verder te leren in deze materie.

Verfijning – stapsgewijs leren duiden van een horoscoop.

Heel inspirerend zijn de ofwel 7 avonden of 4 zaterdagochtenden die aansluitend aan de Basis-Astrologie dag gevolgd kunnen worden.
Tijdens deze lesuren wordt er, in heel kleine groepjes, een heldere methode in beeld gebracht. Dit om te helpen een ‘duiding’ te maken van een horoscoop tekening, ofwel het leren ‘lezen’ van een radix. Zo leer je de karakteristieke eigenschappen, talenten en valkuilen van jezelf en/of anderen in beeld te krijgen en te bundelen in een persoonlijk verhaal.

Vervolg

Na de verfijning blijven er toch nog details/vragen over en kunnen we per avond/ochtend nog meer informatie verwerken. Dit ook weer vanuit een helder naslagwerk waarin we elke keer weer iets dieper op de astrologie ingaan. Dan leer je ook met de huidige, de actuele planeet-standen werken zodat je kunt inzien welke planeten nu verantwoordelijk lijken voor levenslessen en shifts. Daarbij leer bijvoorbeeld ook om een jaarhoroscoop of een relatiehoroscoop te maken. Kortom, je bent nooit uitgeleerd in deze materie en ik wil je daar graag bij inspireren.

ster en planeet