astrologie

Astrologie

Tijdens deze introductie-dag maak je kennis met de astrologie, met alle aspecten ervan. Deze materie is zo enorm ingewikkeld en complex dat er natuurlijk niet in een enkele dag alle kennis kan worden overdragen.
Toch blijkt dat je na deze (overvolle informatie) dag een helder beeld/overzicht kunt krijgen over de horoscoop van jezelf en/of van anderen.

Je kunt namelijk alles opzoeken in het uitgebreide werkboek wat bij de workshop hoort.
Heel intens, heel boeiend en vooral inspirerend om verder te leren in deze materie.

Verfijning – stapsgewijs leren duiden van een horoscoop.

Heel inspirerend zijn de ofwel 7 avonden of 4 zaterdagochtenden die aansluitend aan de Basis-Astrologie dag gevolgd kunnen worden.
Tijdens deze lesuren wordt er, in heel kleine groepjes, een heldere methode in beeld gebracht. Dit om te helpen een ‘duiding’ te maken van een horoscoop tekening, ofwel het leren ‘lezen’ van een radix. Zo leer je de karakteristieke eigenschappen, talenten en valkuilen van jezelf en/of anderen in beeld te krijgen en te bundelen in een persoonlijk verhaal.

Vervolg Verfijning

Na de verfijning blijven er toch nog details/vragen over en kunnen we per avond/ochtend nog meer informatie verwerken. Dit ook weer vanuit een helder naslagwerk waarin we elke keer weer iets dieper op de astrologie ingaan. Dan leer je ook met de huidige, de actuele planeetstanden werken zodat je kunt inzien welke planeten nu verantwoordelijk lijken voor levenslessen en shifts.
Daarbij kan je ook leren om een jaarhoroscoop of een relatiehoroscoop te maken.
Kortom, je bent nooit uitgeleerd in deze materie en ik wil je daar graag bij inspireren.
Ook als je zelf al een basis hebt en je wilt iets meer verfijnen dan maken we een afspraak en kijken waar je staat in deze materie zodat we eventuele aanvulling op maat in beweging kunnen zetten – dat doen we dan in een soort privé-lesvorm.

Medisch

De medische astrologie is een “astro-tak” waar ik na meer dan 20 jaar praktijk zeker een diep ervaringsgebied heb gevonden.
Door middel van de Caduceus Workshop (2-daagse) kan je intens veel inzichten opdoen over de fysieke uitwerking van de planeten in de horoscoop, uiteraard wordt gelijk ook uitleg gegeven over de zowel lichamelijk als psychologische uitwerking van de individuele aandrijving van de mens.
Mocht het zijn dat je zelf ook “astrologisch therapeut” wilt worden en jouw inzichten in beweging wilt zetten zodat je meer balans kunt ervaren in lichaam en geest, dan kan je altijd inschrijven voor de AHET, de Astrologische Herstellende Energie Therapie.
Deze twee-daagse geeft voldoende handvatten om heel gericht en ‘op maat gesneden’ inzichten en shifts in beweging te zetten bij zowel jezelf als bij cliënten.

ster en planeet