Het niet rondom de cirkel leven, denken en zijn maar we gaan er nu eens dwars doorheen. Bij de kern jezelf ‘ont-moeten’ en dan de handvatten in beeld krijgen die jou zijn toebedeeld…

Deels door de astrologische achtergrond informatie die je krijgt maar meer door het gaan zien wie je bent en waar jouw deugden zich op constructieve wijze willen ontwikkelen.

Tijdens deze 2-daagse workshop leer je om jouw eigen kompas te kalibreren (zuiver in te stellen) zodat je jouw eigen koers kunt gaan.
Je leert de eigenschappen die buiten de zogenaamde “comfort-zone” liggen, in beeld en in beweging te zetten en van te leren genieten.

We hebben, in onze snelle huidige wereld allemaal de neiging om snel vooruit te willen komen. Toch is er een gebied wat ook aandacht vraagt en de deur naar geluksmomenten open wil zetten.  Intens inspirerend om te zien hoe patronen die we afwijzen bij onszelf en bij anderen een soort spiegel kunnen voorhouden.
Die spiegel leren we ombuigen, terug-spiegelen als het ware naar een constructief patroon waarmee zelfwaardering kan groeien en we een inspiratiebron kunnen zijn, ook weer zowel voor jezelf als voor anderen. Zoals je kunt zien op de afbeelding, de onderste regel kan je bijna niet lezen maar daarboven staat hij kraakhelder en is hij te bereiken als je jouw ware spirit, jouw kern leert omhelzen.

Je leert ook bepaalde handposities waardoor op eenvoudige en doeltreffende wijze balans en heling in beweging kunnen komen, via jouw eigen “kompas”, jouw individuele richtingaanwijzer…


Alles vanuit de kern van de cirkel die het “alles” omvat.

Review mei 2020:

Ik heb zo genoten en me verwonderd tijdens de 2 daagse workshop Cirkel denken.
Allereerst genoten van de passie en mooie woorden die Floor geeft aan dat wat haar bezighoudt.  
De manier waarop ze haar inzichten, kennis en wijsheid met respect overbrengt vind ik liefdevol en schept duidelijkheid. 
De mooie metaforen die Floor gebruikt in haar uitleg, zorgen bij mij voor meer zelfinzicht.
De workshop Cirkel denken zit boordevol astrologisch boodschappen.

Boodschappen die ik op mijn eigen manier heb mogen leren herkennen en interpreteren. 
Daarnaast zijn we tijdens de workshop lekker met deze boodschappen aan de slag gegaan.
Zichtbaar voor mij, werd dat ik, snel geneigd ben om een oordeel te hebben over mezelf en andere maar ook over situatie waar ik in terecht kom.

Floor laat je tijdens de workshop kennismaken met deugden, ik kan ze gebruiken om los van oordeel anders naar mezelf, andere of een situatie te kijken. Leuker, liefdevoller, mooier, zonder dat je nalaat te benoemen wat de dingen, situaties, mensen met je doen. Zonder nep, of overdreven positief te zijn.

Met een mooi naslagwerk als aandenken, wat ik nog kan gebruiken als oefenmateriaal  en vol vertrouwen heb ik de workshop afgesloten.
Dank je wel lieve Floor, voor alles !!  Sylvia

 

Review November 2022:

De workshop cirkel/ kompasdenken. Vooraf wist ik eigenlijk niet zo goed waar het over zou gaan.. maar een sterk gevoel gaf me aan dat ik hierbij moest zijn. Het bleek een enorm waardevol weekend. Via uitgebreide, geduldige en heldere uitleg neemt Floor je mee door de werelden van onder andere astrologie, reiki, de chakra’s, deugden en nog veel meer.
Ze koppelt al deze interessante gebieden aan elkaar en legt vervolgens de link met jouw persoonlijke profiel (kompas).
Zo krijg je gedurende het weekend inzichten over jezelf:..hoe verklaart je astrologische profiel bepaalde neigingen die diep van binnen zitten wellicht? Hoe kijk je naar je zelf? En is dat mild of streng? Welke associaties roepen bepaalde woorden/termen/deugden bij je op? Hoe zorg je dat je in balans blijft? Het heeft mij bijvoorbeeld veel meer inzichten gegeven over waarom ik soms aanloop tegen het moeilijk kunnen maken van keuzes.
Dit alles in een warme, prettige huiskamersetting waarbij je ook door de verhalen van andere deelnemers aan het denken wordt gezet. Dankjewel Floor voor deze ervaring!
Groetjes Inge (36)

 

Review Anita – november 2022:
Wat een compleet geheel, met mijn eigen geboortehoroscoop als leidraad en de prachtig mooie vorm van omdenken, balans creëren tussen onder en boven, kwaliteiten en uitdagingen zo positief benaderd.
De intuïtief getrokken Deugden Kaarten maakten het zo mooi compleet. Er gebeurde persoonlijk heel veel, emoties werden gevoeld en met de inzichten was ik zo dankbaar en tevreden. Met een schat aan informatie moe en voldaan naar huis.
Deze weekend workshop kwam precies op het juiste moment en sluit perfect aan in het moment waar ik nu mee bezig ben en heeft zeker nog veel nawerkend effect.

 

 

Cirkel Denken