Nieuwe workshop bij Gaia-ABC

Het niet rondom de cirkel leven, denken en zijn maar we gaan er nu eens dwars doorheen. Bij de kern jezelf ‘ont-moeten’ en dan de handvatten in beeld krijgen die jou zijn toebedeeld…

Deels door de astrologische achtergrond informatie die je krijgt maar meer door het gaan zien wie je bent en waar jouw deugden zich op constructieve wijze willen ontwikkelen.

Tijdens deze 2-daagse workshop leer je om jouw eigen kompas te kalibreren (zuiver in te stellen) zodat je jouw eigen koers kunt gaan.
Je leert de eigenschappen die buiten de zogenaamde “comfort-zone” liggen, in beeld en in beweging te zetten en van te leren genieten.

We hebben, in onze snelle huidige wereld allemaal de neiging om snel vooruit te willen komen. Toch is er een gebied wat ook aandacht vraagt en de deur naar geluksmomenten open wil zetten.  Intens inspirerend om te zien hoe patronen die we afwijzen bij onszelf en bij anderen een soort spiegel kunnen voorhouden.
Die spiegel leren we ombuigen, terug-spiegelen als het ware naar een constructief patroon waarmee zelfwaardering kan groeien en we een inspiratiebron kunnen zijn, ook weer zowel voor jezelf als voor anderen. Zoals je kunt zien op de afbeelding, de onderste regel kan je bijna niet lezen maar daarboven staat hij kraakhelder en is hij te bereiken als je jouw ware spirit, jouw kern leert omhelzen.

Je leert ook bepaalde handposities waardoor op eenvoudige en doeltreffende wijze balans en heling in beweging kunnen komen, via jouw eigen “kompas”, jouw individuele richtingaanwijzer…


Alles vanuit de kern van de cirkel die het “alles” omvat.

Cirkel Denken