Deze tweedaagse workshop (liefst aansluitend) geeft handvatten voor het ontwikkelen en het (her)ontdekken van de intuïtieve en spirituele vaardigheden. Iedereen wordt geboren met een ‘open mind’, met talenten om het leven te begrijpen vanuit een groter perspectief maar meestal wordt dit in de eerste zeven jaren afgeremd, gedempt of zelfs beschadigd zodat je niet meer goed kunt omgaan met deze talenten.
Je gaat dan meer en meer inzien dat de wereld om je heen niet altijd begrijpt wat je bedoelt met jouw inzichten en langzaam maar zeker past ieder zich aan zijn eigen buitenwereld aan, veelal ten koste van zichzelf.
Men wil dan voldoen aan het verwachtingspatroon van anderen en dat kan echt haaks staan op de eigen behoeften en noden. Er zijn zoveel invloeden, de ouders, grootouders, andere kinderen in het gezin, opvang/oppas, leerkrachten, kinderen op school, vrienden, en later de werkgever etc.
We “moeten” zoveel, luisteren en gehoorzamen, discipline, verantwoordelijkheid – allemaal mooie zaken en toch is het ‘luisteren en resoneren’ op de eigen wijsheid ook heel belangrijk.
Dat helpt om de authentieke kracht vast te houden, ieder op een eigen niveau en met eigen talenten en beperkingen waar zoveel creatieve impulsen in zitten, ook hier weer: ieder op eigen wijze…..

Tijdens deze twee dagen wordt helder gemaakt dat er meerdere vormen van “aarden” zijn, dat iedereen eigen drijfveer heeft, vanuit een ander perspectief het leven mag inkleuren.

Uniek: Iedere deelnemer krijgt een persoonlijk, astrologisch getint overzicht waar jouw aandrijvende, jouw Kundalini energie zich wil en kan ontplooien. Dit maak ik aan de hand van jouw horoscoop en dit verhaal zal verhelderend uitwerken, ook als je het over een tijd weer eens leest.
Een unieke en blijvende houvast voor het vinden van jouw “eigen wijsheid”….
Je krijgt tijdens deze 2 dagen veel informatie en alles staat weer in een uitgebreid en overzichtelijk naslagwerk zodat je thuis ook goed aan de slag kunt met oefenen, want daar draait het vaak om.
Trainen, oefenen, praktiseren om de eigen talenten zo sterk en krachtig mogelijk te maken zodat je vanuit een stralend zelfvertrouwen bij jouw eigen energie kunt blijven.
Dit geeft de geluksmomenten die we zoeken, dat is niet te vinden in materie, in het kopen van een nieuwe broek, jurk, tas, schoenen, in het eten van zoetigheid/vettigheid of in het zoeken naar bevestiging bij anderen. Het liefhebben van jezelf zal uiteindelijk alle vormen van relaties puur houden en de soort bevrediging brengen die ieder op zijn eigen wijze mag zoeken en vinden in dit bestaan.

We gaan dus oefenen, praktiseren, je doet persoonlijke ervaringen op en zult verdiepende inzichten krijgen.
In een kleine en vertrouwde groep mag je leren om met jouw individuele gaven en talenten, jezelf te vinden.   Zelfvertrouwen is een groot goed, pas je op sociaal gebied aan maar blijf in jouw hart ook goed bij jezelf.

Geef je gerust op voor deze boeiende en verrijkende workshop “Eigen Wijsheid” en ervaar hoe het voelt als je helemaal naar jezelf mag luisteren – hoe mooi je dan in balans mag komen en niet storend voor anderen zult zijn maar juist inspirerend en aanvullend.

Neem eens contact op met Floor van Gaia-abc: floor@gaia-abc.com en vraag naar de eerstvolgende gelegenheid om respect en warmte voor jezelf en de wereld om je heen te leren ervaren……

chinees

ENIGE REVIEWS, reacties van deelnemers…..

REVIEW 2019:

Floor deelt haar eigen wijsheid in een manier waardoor ik mijn wijsheid kan ontdekken.
Met prachtige metaforen zorgt ze voor inzicht in haar kennis en kunde.
Inspirerend om mee te maken!
Paul

REVIEW NOV 2016:

“Afgelopen weekend de 2 daagse workshop “eigen wijsheid” gedaan bij Floor. Wat een kennis heeft deze lieve vrouw. Ik heb ontzettend veel geleerd in de zin van leren te luisteren naar mijn eigen intuïtie en eigen gevoel. Het leren loslaten waar je toch geen controle over hebt en dat niks moet maar alles mag. Floor is een vrouw met heel veel levenservaring waardoor ze met beide benen stevig op de grond staat en iedereen zonder oordeel behandeld èn helpt. Ik ben dankbaar dat ik Floor ruim 3 jaar geleden heb mogen leren kennen en dat zij mij met al haar kennis en “contacten”  heeft gebracht waar ik nu sta. Dank je wel lieve Floor!”

“In een hele ontspannen en veilige setting, mag je kennis maken met schatten die het universum in zich heeft. Dit gebeurt op een nuchtere respectvolle manier met een vleugje humor. Goede afwisseling van inspanning en ontspanning. Het weekend vliegt voorbij. Verrijking voor iedereen!”

REVIEW 2016:
“Ondanks mijn sceptische houding besloot ik de workshop Eigen Wijsheid te gaan volgen. En eerlijk is eerlijk, deze houding verdween niet meteen toen de workshop van start ging. Naarmate de dag vorderde ging ik steeds meer zelf ervaren. Ik leerde hoe ik kon vertrouwen op mijn eigen wijsheid. Het meest waardevolle vond ik dat Floor hulpmiddelen aanreikt. Ze bepaalt niet welke methode het meest geschikt is, ze reikt aan en laat je vrij om je eigen weg te volgen. En het mooie is dat ze je niet laat verdwalen, ze neemt je aan de hand zonder de weg te wijzen. Dat hoeft niet want die weg weet je inmiddels zelf. Normaal zeg ik bij twijfel niet doen. In dit geval is het tegenovergestelde waar. Bij twijfel? Schrijf je in en verwonder je”….

REVIEW 2014:
“Eigen Wijsheid – Toe aan nieuwe impulsen, kreeg ik onverwacht de gelegenheid mee te doen met de workshop “Eigen Wijsheid”, …en impulsen kwamen er…..
Twee dagen ondergedompeld en overspoeld met grote hoeveelheden informatie en wijsheden, waar enige vorm van verwarring op volgde.
Tot dat er dan opeens een Wijsheid geboden wordt, die als belangrijk verklaringsmodel diep “binnen” mag komen. Zodanig dat er anderhalf jaar later nog steeds dankbaar gebruik gemaakt wordt van deze, inmiddels, ( bijna) Eigen Wijsheid.
Het hele proces van “verwarring” tot “verheldering” werd op een warme, veilige wijze en met zorg door Floor begeleid.
Eigen-Wijsheid: een ontdekkingstocht vol verrassingen en met zorg voor geest, gevoel en materie!”