Bij Gaia-ABC kan je in een dagdeel (ochtend, middag of avond) een techniek leren die je in staat stelt om het contact tussen ouders en kinderen helder te maken.

Je leert de fluister methode toe te passen door simpelweg 2 vragenlijsten in te laten vullen door een of beide ouders om die dan ‘vertaald’ terug te koppelen naar hen. Zo komt mooi in beeld hoe het perspectief van beide partijen kan zijn en hoe of waar een oplossing gevonden zou kunnen worden in de connectie.

Ook krijg je tips en inzichten om de belevingswereld van een kind in beeld te brengen en een vorm van tolerantie en begrip in beweging te brengen.

Deze workshop kan veel in beweging brengen en geeft handvatten om vol liefde en warmte te leren omgaan met elkaar.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om deze workshop te volgen dan zou je ook kunnen overwegen om een consult aan te vragen. Via de mail stuur ik een vragenlijst op en die vul jij kort en oprecht in. Aan de hand van die antwoorden maak ik dan de vertaalslag en krijg jij een verhaal retour waarin inzichten en handvatten centraal staan. Ook krijg je een astrologisch kort en bondig overzicht rond de talenten en valkuilen van jouw kind/collega/partner of met wie dan ook jij het moeilijk vindt om te communiceren.

Ook kun je in onderstaande lijst kijken of je een van de fluistertherapeuten jou aanspreekt, ieder heeft een eigen manier van omgaan hierin. Ook zij kunnen de vertaalslag maken om helder te communiceren en eventueel te coachen op gebied van dit thema. Zo hoor je niet alleen wat er gezegd wordt, maar leer je ook begrijpen wat er bedoeld wordt.

Daarin zitten veel inzichten en handvatten om beter om te gaan met zowel eigen kinderen als collega’s of andere contacten waarin communicatie centraal staat.

Hieronder vind je een lijst met ’therapeuten’ die de Fluister Methode toepassen dus neem gerust eens contact op met een van hen en verruim jouw denk- en beleef patroon op individuele wijze.

plaats Naam Website of E-mail Telefoonnummer
WAALWIJK
Burg. Smeelelaan 65
5144 AR
Reiki-Talk Master
Floor Geenen
floor@gaia-abc.comwww.gaia-abc.com 06-20384698
Drunen Ingrid van Rossen www.beliefcoaching.nl
info@beliefcoaching.nl
0416337159
Etten-Leur Anita Spiegels a.spiegels@hccnet.nl

www.babycarebrabant.nl

Heesch Léandra v Schaijk leandravanschaijk@icloud.com
Kaatsheuvel Verona Verhoeven vverhoeven29@hotmail.com
Kaatsheuvel Tamara Govers tamaraa_013@hotmail.com
Rosmalen Anita van Hirtum anitavanhirtum@icloud.com
‘s-Hertogenbosch Saar van Leusden saar@saardesign.nl
‘s-Hertogenbosch Mirjam Schut mirjam@schutdesigns.nl
‘s-Hertogenbosch Alexander den Otter alexander.denotter@gmail.com
Tilburg Sandra van Blitterswijk sandra070@live.nl
Waalwijk Eefje de Wind info@we-dop.nl
www.we-dop.nl
Waalwijk Marloes den Heijer marloes@marloesdenheijer.nl

www.marloesdenheijer.nl

Zaltbommel Margit Spronk margit.spronk@spronkenpartners.nl 06-30237157