Deze een-daagse workshop omvat veel inzichten en technieken om de authentieke energiebron van het derde oog te (h)erkennen en te trainen. Je leert het verschil tussen het omgaan met hoog sensitiviteit en intuïtieve impulsen en tussen intuïtie en waarheid…

Zo krijg je een verhoging van deze zo belangrijke meld- en regelkamer die jou in staat stelt om zowel op fysiek als mentaal niveau de prikkels van de onderbuik om te zetten in instructies, beelden of vormen die jou aan de nodige impulsen kunnen helpen. Zo blijft het hart centraal staan en kan jouw kompas de verbinding tussen de tweede en zesde chakra in balans houden.

Veel draait uiteraard weer om de ademhaling, het eerste én laatste wat we hier doen op deze prachtige aardbol. Door technieken samen te voegen word je in staat gesteld om zowel naar jouw gevoel als naar jouw ratio te luisteren. Je leert te stoppen met vechten om juist te gaan vlechten, combinaties te maken tussen deze twee prachtige energiebronnen door er een derde aan toe te voegen….

De intuïtieve impulsen kunnen zo’n enorme bijdrage leveren aan de kwaliteit van jouw leven en het loont de moeite om hier een vorm van training te initiëren zodat je deze bron heel eenvoudig kunt inzetten en eventueel even afsluiten als er teveel prikkels zijn om je heen.
Als extra is er tijdens de eerste Intuïtie Workshop op 05-03-23 besloten om ook de Sirius Initiatie deze dag in te zetten (als je dat wilt). Zo heb je direct toegang tot de grootste inspiratiebron voor het derde oog en kun je hulp/inspiratie vragen aan deze prachtige en vooral krachtige wijsheid die via de intuïtie binnenkomt. Kijk voor meer informatie gerust even op deze pagina: SEM

Uiteraard wordt er weer voor koffie/thee en een heerlijke lunch gezorgd.

Vraag gerust meer informatie en/of geef een voorkeur dag aan, of hou de nieuwsbrief in de gaten voor de planning in de komende tijd.

Ik heb besloten dat deze workshop, dat wil zeggen het werkboek eventueel (na deelname) via de mail te verkrijgen is zodat je zelf deze workshop ook door kunt geven en je de investering er zo uit hebt….
Er is zoveel behoefte aan het versterken van de intuïtieve informatiebron en het doseren van de hogere energie dat ik zo dacht om dit breder te kunnen uitdragen.

Hieronder vind je de onderwerpen die behandeld gaan worden, zo krijg je een beetje een indruk van de dagindeling.
Daaronder vind je een lijst van therapeuten/coachen die ook deze workshop kunnen geven, kijk eens of er iemand in de buurt zit?
In verband met privacy-regels heb ik de naam en werkplaats genoteerd, schrijf mij even een mail floor@gaia-abc.com zodat ik de contactgegevens kan doorgeven, dan komt dat helemaal goed…

Dit is wat we gaan behandelen:  
Wat is intuïtie Gezichtsbedrog of training?
Wat is Derde Oog Centrale Meld- en Regelkamer
Belang van Ademhaling Opposities en Verbinding
Tussen Samenvatting Tarot – balanswerking
Waarheid en Intuïtie Openen Derde Oog
Functie Derde Oog Voorbereiding
Meditatie Helderziend techniek
Focus techniek SEM initiatie (alleen bij Gaia-ABC)
Opening techniek Symptomen
Derde Oog Sluiten – Doseren Hoog Sensitiviteit vs Intuïtie
Mét SEM initiatie alleen in
Waalwijk
Gaia-abc – Floor Geenen
Barendrecht Michiel Schuurman
Berlicum Erica van Kessel
Dongen Marjolein Rooijmans
Drunen Eleonora Klerx / Yindee
Eindhoven Marianne Müller
Hoofddorp Monique van Staalduinen
Tilburg Patricia Kleintjens
‘s-Gravenhage Carlijn Ton/Haptotherapie
‘s-Hertogenbosch Tim van Baalen
‘s-Hertogenbosch Mirjam Schut / Water&Vuur
‘s-Hertogenbosch Brigit Peeters
‘s-Hertogenbosch Nienke Meulendijk
Udenhout Annelies v.d. Plas / Froh
Waalwijk Paul Bartels
Zwijndrecht Elisabeth v.d. Bijll