Deze 2-daagse workshop is in mijn praktijk ontstaan omdat ik inzag dat veel mensen niet echt weten hoe ze een behandeling kunnen koppelen aan eigen inzichten of aan de individuele behoefte van anderen.

Je leert tijdens deze dagen hoe je via spierreflex of pendel heel gericht inzichten kunt krijgen om prioriteiten te vinden van het ‘behandelen’ van een levensthema, zowel van jezelf als van anderen. Er is voldoende tijd en gelegenheid om te praktiseren en bevestiging te vinden van hetgeen je allemaal kunt met deze energie.

Je leert om hetgeen in beweging komt, vast te leggen door het “kloppen” wat in veel natuurlijke therapieën wordt gebruikt.

Je leert van alles over de meridianen, over de chakra’s, over kleuren, de 5 elementen, bach bloesems, runen stenen, engelen – afijn, teveel om op te noemen maar allemaal samengevat in een naslagwerk wat ten alle tijden gebruikt kan worden om exact de behandelwijze in beeld te krijgen die jij zoekt.

In principe leer je in 2 dagen hoe je als zelfstandig therapeut aan de slag kunt via deze bijzondere energieverdeling, door balans in lichaam en geest te creëren en het zelfhelend vermogen de kans te geven om in beweging te komen, gewoon door te “communiceren (talk) met de Universele Energie (Reiki)….

Meer dan inspirerend, het zal een zg ‘mind-set’ geven die de rest van het leven kan verrijken….

kijk voor meer informatie en/of ReikiTalk therapeuten eens op de speciale site

Reviews:

vanaf 2017 ben ik om reviews gaan vragen, hier komen wat reacties van cursisten:

geplaatst op facebook: Van het weekend 2 dagen ondergedompeld in de heerlijke Reiki energie tijdens de cursus Reiki-Talk bij Floor Geenen. Wat een fantastische ervaring met fijne mede-cursisten, ieder op ons eigen pad, een aantal wonderlijke & inspirerende ervaringen van Reiki-Talk opgedaan.  Reiki – Universele Levensenergie, Talk – Communiceren

Kortom praten via de universele levensenergie, hoe bijzonder en mooi is dat ! Reiki-Talk werkt met de innerlijke wijsheid. Je krijgt meer inzicht waar de klachten vandaan komen, werkelijk ongekende mogelijkheden.