sirius

Via Bert van der Beek van Direct Centre) heeft de energie van de Ster(ren) Sirius zich kenbaar gemaakt.

Hij kreeg via meditatie beelden en informatie door die de mensheid op effectieve wijze in staat stelt om te werken met deze Sirius energie. Deze stroomt vanuit buiten de grenzen van ons Universum (sterrenbeeld Grote Hond) door onze Universele Energie.

Deze krachtbron komt in deze tijd sterker door op aarde en zo worden we bewuster van deze energiestroom. Deze is eenvoudig en doeltreffend in te zetten ter bevordering van ons zijn, onze wensen en verlangens al naar gelang dat het Universum dat voor ons in petto heeft….

Zelf heb ik een initiatie-sessie ondergaan bij Bert en daarna heeft hij mij het docentschap bijgebracht. Alles heel puur en indrukwekkend van eenvoud en in korte tijd te leren.

Kenmerken SEM:

Krachtige werking

Korte behandeltijd (max 30 seconden)

Eenvoudig door iedereen te leren

Direct toepasbaar na het volgen van sessie

Onnoemelijk veel mogelijkheden

Blijft een leven lang werking behouden

Behandelingen met SEM zijn altijd gratis

Lage kosten om het te leren (40 euro)

semBoek eens een initiatie-sessie/workshop, dit omvat 2,5 uur informatie en kan in een avond of dagdeel gerealiseerd worden, al naar gelang een groep zich vormt.

En dan is er de combi-workshop ontwikkeld waarin de ochtend in het teken van deze Sirius Energie staat en in de middag aandacht is voor meer dan honderd verschillende kristallen en hun eigen, authentieke frequenties en uitwerking – enorm boeiende en inspirerende dag.
Je krijgt een uitgebreid werkboek zodat je alles nog eens rustig kunt uitzoeken en uitdiepen.

Kijk eens naar het uitgebreide kristal aanbod van Gaia-ABC via de webwinkel

 

Binnenkort komt er een uitgebreide workshop over de 12 poorten van Sirius.