Tijdens deze dag leer je om de bovenste drie, de vrouwelijke chakra’s te activeren door middel van lichte massage van meridianen en drukpunten. Hiervoor gebruiken we de zogenaamde “Indian Head Massage” maar wel in combinatie met de Universele Energie en de Chinese Geneeskunde achtergrond. Het is een boeiend verhaal om te zien hoe prachtig alles verbonden is en in feite alles “tussen de oren” ontstaat want daar vinden we niet voor niets onze ‘centrale meld- en regelkamer’ – daar worden alle impulsen omgezet.
Zowel de fysieke als mentale impulsen krijgen hier instructies en die kunnen door conditioneringen en ervaringen danig verstoord zijn.

Het werkt enerzijds bijzonder praktisch op de spanning in het oor, enorm rustgevend in te zetten bij klachten als: frequente ontstekingen in, of irritaties van keel-, neus-, voorhoofd- en bijholten, oordruk, (“dichtslaan” van het oor) oorpijn, verstopping, keelpijn, beginnende verkoudheid, griep, doofheid, oorsuizing, oorruisen (tinnitus), hoofdpijn, migraine, sinusitis, rhinitis en bijvoorbeeld ontstoken amandelen.
Verder werkt het ook op vegetatieve storingen, verminderde lokale doorbloeding en stofwisseling, overmatige prikkelbaarheid, hyper- activiteit, stress-symptomen, nervositeit, slapeloosheid en concentratiestoornis.

Maar ook onderliggende oorzaken zoals verstoringen in het verterend proces kunnen zeker verlichting vinden bij deze combinatie-methode.
Vaak is er een connectie tussen bepaalde meridianen en blokkades op het betreffende orgaan die een verstoring geeft in de gehoorgang en/of stabiliteit in het totale evenwicht. Deze worden in beeld gebracht en kunnen door middel van het accepteren van de nodige inzichten zeker ook meehelpen voor stabiliteit in het evenwicht van de mens, vanuit vele facetten gezien.Oorkaars Indian head massage

Je leert werken vanuit het holistische beeld. We beginnen bij de voetmassage waarbij al de nodige drukpunten voor actie en/of ontspanning zorgen. Je krijgt twee zakjes met kristallen en kruiden die in te zetten zijn bij de totaalbehandeling.

Daarna gaan we de Indian Head Massage toepassen om de Yin-chakra’s te activeren en krijg je de nodige informatie rond eventuele kristallen die hierbij ook in te zetten zijn.
Alles is mogelijk om de juiste frequenties in beweging te zetten.

Uiteindelijk krijg je dan de oorkaars behandeling in beeld en hoe we hiermee omgaan teneinde een compleet en vervullend resultaat te verkrijgen.

De workshop duurt een dag en is inclusief werkboek, kristallen, kruiden en 2 setjes oorkaarsen.